Tilbake til resultater
Eplecrumble
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 6 personer
600 g epler
Saften av ½ sitron
Saften av ½ appelsin
3 dl hvetemel
1 ¼ dl sukker
1 knivsodd salt
1 knivsodd kanel
120 g kaldt smør i terninger
Forberedelse
10 minutterTilberedning
45 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
- Ta stekeristen ut, og varm opp ovnen til 180⁰C med varmluft.
- Skrell eplene, skjær dem i terninger, og hell dem over i UltraPro Oval 3,5 l.
- Hell saften fra sitrusfruktene over eplene, og vend med Slikkepott.
- Hell resten av ingrediensene over i ExtraChef, med knivinnsats, og rør deigen sammen. Rør kun i kort tid, til deigen ligner smuler.
- Fordel deigen over eplene. Stekes i ovnen i ca. 35-40 minutter.
Serveres med creme fraiche eller vanilje is.