Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Dessert
Tilbake til resultater

Eplecrumble

    Fremgangsmåte

    Ingredienser

    • 6 personer

    600 g epler

    Saften av ½ sitron

    Saften av ½ appelsin

    3 dl hvetemel

    1 ¼ dl sukker

    1 knivsodd salt

    1 knivsodd kanel

    120 g kaldt smør i terninger

    Forberedelse

    10 minutter

    Tilberedning

    45 minutter

    Vanskelighetsgrad

    Enkel




    Fremgangsmåte

    1. Ta stekeristen ut, og varm opp ovnen til 180⁰C med varmluft.
    2. Skrell eplene, skjær dem i terninger, og hell dem over i UltraPro Oval 3,5 l.
    3. Hell saften fra sitrusfruktene over eplene, og vend med Slikkepott.
    4. Hell resten av ingrediensene over i ExtraChef, med knivinnsats, og rør deigen sammen. Rør kun i kort tid, til deigen ligner smuler.
    5. Fordel deigen over eplene. Stekes i ovnen i ca. 35-40 minutter.

    Serveres med creme fraiche eller vanilje is.