Fylte egg
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 4 personer
4 - 6 PERSONER
Ingredienser: 12 stk. fylte egg
6 hardkokte egg uten skall
3/4 dl majones
1 ts sennep
En knivsodd grovt salt
1 fedd hvitløk, presset
1–2 poteter i biter
Pynt
Rød paprika, reddik,
persille, gressløk
Forberedelse
10 minutterTilberedning
10 minutterVanskelighetsgrad
MiddelsFremgangsmåte
FORBEREDELSE
Del de hardkokte eggene på tvers og ta ut eggeplommene. Ta vare på de halve eggene til senere.
Legg eggeplommene i ExtraChef med piskeinnsats og tilsett de øvrige ingrediensene, unntatt potetene. Pisk til konsistensen er kremet.
Bland potetbitene i og fyll de halve eggene med blandingen.
Pynt eggene og servér.
Tips til egg:
Servér lekre omeletter til brunsj. Hell hakkede grønnsaker i Silikon Cupcakeform, hell pisket egg over, dryss med revet ost og stek i ovnen.
Mal de fineste påskeegg, og ta vare på dem som pynt på påskebordet.
Fylte egg stammer opprinnelig fra USA, og er hardkokte, halve egg med fyll. De er perfekt til påskebordet som tilbehør til reker og sild.