Tilbake til resultater
Piña Colada Kaker
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 6 personer
4 dl kokosmasse
1 ¼ dl sukker
1 ss mel
2 egg
20 g smør, smeltet
Karamellisert ananas
300 g frisk ananas
½ dl sukker
1 ss rom
Forberedelse
20 minutterTilberedning
30 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
- Ta stekeristen ut av ovnen og forvarm ovnen til 190 °C.
- Rør kokosmasse, sukker, mel, egg og smeltet smør sammen til en jevn blanding med Slikkepott.
- Sett Silikon Donutform på en kald stekerist.
- Fordel deigen i formene. Sett stekeristen på nederste rille i ovnen og stek i 22–25 min. La kakene avkjøle i 15 min. før de forsiktig tas ut.
- Skjær ananas i terninger på FusionMaster Chef Press Dicer 10 mm.
- Fordel sukker jevnt i hele stekepannen og la sukkeret bli til karamell på medium varme uten å røre i det. Skru ned varmen og tilsett straks ananas og rom. Stek videre i 1–2 min.
- Fyll midten av kakene med de karamelliserte ananasterningene.