Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Dessert Kake
Tilbake til resultater

Piña Colada Kaker

  • Tupperware Piña Colada Kaker

Fremgangsmåte

Ingredienser

  • 6 personer

4 dl kokosmasse

1 ¼ dl sukker

1 ss mel

2 egg

20 g smør, smeltet

Karamellisert ananas

300 g frisk ananas

½ dl sukker

1 ss rom

Forberedelse

20 minutter

Tilberedning

30 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Ta stekeristen ut av ovnen og forvarm ovnen til 190 °C.
  2. Rør kokosmasse, sukker, mel, egg og smeltet smør sammen til en jevn blanding med Slikkepott.
  3. Sett Silikon Donutform på en kald stekerist.
  4. Fordel deigen i formene. Sett stekeristen på nederste rille i ovnen og stek i 22–25 min. La kakene avkjøle i 15 min. før de forsiktig tas ut.
  5. Skjær ananas i terninger på FusionMaster Chef Press Dicer 10 mm.
  6. Fordel sukker jevnt i hele stekepannen og la sukkeret bli til karamell på medium varme uten å røre i det. Skru ned varmen og tilsett straks ananas og rom. Stek videre i 1–2 min.
  7. Fyll midten av kakene med de karamelliserte ananasterningene.