Tilbake til resultater
Rødbete, Rødkål Og Ingefær
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 5 personer
500 g rødkål
400 g rå rødbete
20 g frisk ingefær
2 hvitløksbåter
1 dl cider eller eplecidereddik
1 dl vann
salt og pepper
50 g cashewnøtter
6–8 korianderskudd
Forberedelse
20 minutterTilberedning
13 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
- Skjær rødkålen i tynne skiver med MandoChef (1/ ).
- Skrell rødbeten og skjær i tynne juliennepinner med MandoChef (1;6).
- Skrell ingefæren, og rasp den med Click Series Rivjern.
- Skrell hvitløksbåtene, skjær dem i to og fjern den grønne kjernen.
- I MicroWave Fast Cooker, kombinerer du kålen, rødbeten ingefæren, hvitløken, eddiken og vannet. Sett på lokket og stek i mikrobølgeovnen i 13 min på 900 watt. La det stå i 10 min til trykket går ned.
- Etter at det har fått hvilt, åpner du trykkokeren, krydrer med litt salt og pepper, rører om, setter på lokket og lar det stå i 30 min.
- Grovhakk cashewnøttene med Herb Chopper. Kutt også opp korianderen. Bland begge med kålen og rødbeten før du serverer.
- Denne oppskriften er herlig når den serveres varm som en siderett med svinekjøtt, fisk, reker, fjærfe eller viltkjøtt. Den er også flott som en frisk appetittvekker eller et fullstendig vegansk måltid hvis den serveres som en kald salat.
Steketid i mikrobølgeovn: ± 13 min på 900 watt. Hviletid: 40 min