Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Forrett Snacks
Tilbake til resultater

Pizzahorn

  • Tupperware Pizzahorn
  • Tupperware Pizzahorn

Fremgangsmåte

Ingredienser

4 personer

  • 10 g fersk gjær
  • 0.65 ml lunkent vann
  • 1 ss olivenolje
  • 1 klype sukker
  • 100 g hvetemel
  • 1/4 ts salt
  • Utenpå hornene:
  • 1 ss olje
  • 50 g finrevet parmesan
  • valgfri fylling (f.eks. tomater i terninger, prosciutto-skinke, burrata, ruccula)

Forberedelse

30 minutter

Tilberedning

12 minutter

Hviletid

30 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

  1. Hell 4 ss kaldt vann og 1 ts kokende vann i en Junior Rørebolle 3 l. Løs opp gjæren og bland inn olivenolje, sukker og salt.

  2. Hell melet i Røreskålen og bland alle ingredienser sammen til en deig med en Sleiv, til deigen ikke lenger klistrer seg fast i skålen (tilsett mer mel om nødvendig). Elt deigen med hendene i et par minutter. 

  3. Sett lokk på skålen og la den stå varmt. La deigen heve i 30 min.

  4. Ta risten ut av ovnen og forvarm til 190°C varmluft. Elt deigen igjen og kjevle den ut med Multikjevlen og litt mel til et rektangel på ca. 10 x 25 cm. 

  5. Skjær deigen i strimler på langs med skjærekanten på Cornet Party, og rull strimlene rundt kjeglen. Det er rikelig med deig, så pass på at der ikke er noen hull.

  6. Pensle olje over deigen med en Bakepensel, og rull grundig i revet parmesan til deigen er dekket.

  7. Sett Silikon Bakeunderlag med kant på den kalde ovnsristen og legg hornene på bakeunderlaget.

  8. Stek i ca. 12 min. La hornene stå og hvile i 5 min før du tar ut formene.

  9. Fyll hornene med ingredienser etter valg.