Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

S for SuperSonic

S for SuperSonic

Du er bare ett trekk fra å lage mat som en profesjonell kokk! Vår Herb Chopper, Smooth Chopper og ExtraChef er blitt oppgradert og er blitt til våre nye SuperSonic Choppers! Denne nye serien vil hjelpe deg med å hakke, mikse, røre, blende og emulgere. Bare trekk i håndtaket— ikke noe behov for strøm!

S for SuperSonic

Ny generasjon, ny design og nye funksjoner

Alle har det travelt, og tiden er knapp. Vi vet at du har behov for en hverdagsløsning som er praktisk, effektiv, innovativ og god mot planeten.

Med et nydesignet lokk og revolusjonerende knivblader blir det lett som en lek for deg å tilberede måltidene dine, fra start til slutt. De smarte knivbladene kan skjære flere hundre ganger i sekundet, uten behov for strøm. Uansett hvor stor eller liten oppgaven er, vil de halvere hakketiden. 

Lokket har et ergonomisk design som gjør det enklere å holde fast, den forsterkede snoren gjør den sterkere enn noensinne, og den sklisikre beholderen sikrer at den står helt stille. Alle de tre knivene har en knivbeskytter, og med et enkelt «klikk» beskyttes produktet når det ikke er i bruk.  

Hva med den delen av matlagingen som du liker minst: rengjøringen? Tja, du vil i hvert fall ha mindre oppvask og en ren kjøkkenbenk. Og enda bedre? Den miljøvennlige hakkefunksjonen gjør det mulig for deg å ta den med deg overalt – ikke noe behov for strøm!

S for SuperSonic

Vår SuperSonic Chopper-serie

Vår SuperSonic Chopper-serie er tilgjengelig i tre størrelser: Liten, Mellom og Stor. Det er den lynraske løsningen når du skal tilberede frokost, lunsj, middag, dessert og snacks! Du kan få inspirasjon i vårt SuperSonic Chopper-oppskriftshefte her.

SuperSonic Chopper Liten

Kompakt genialitet! Enkel å bruke med en mekanisme som holder lokket sikkert på plass i beholderen. For å skille produktet trykker du bare på knappen og dreier for å låse opp. Den glatte overflaten uten kant gjør den enkel å rengjøre, med mindre risiko for at matrester setter seg fast. Nå tar ingredienser som før tok en halv time å tilberede, bare noen få sekunder. Du vil være klar til å tilberede alt raskt og effektivt hver eneste gang, fra pesto og chilisaus til pålegg til brødskiven – alt sammen perfekt tilbehør til festmat!

Trenger du å hakke hvitløk i en fei? Ha i 4 hele fedd hvitløk, lås, trekk i snoren noen få ganger og voilà, perfekt hakket hvitløk og helt rene hender! 

S for SuperSonic

SuperSonic Chopper Mellom

SuperSonic Chopper Mellom har en ny knivinnsats i ett helt stykke med spredte knivblader. Vispinnsatsen rører effektivt deig, dressinger og sauser, og de tydelig markerte målangivelsene gjør at du enkelt kan å se hvor mye som er i. Bruk den til å skape en herlig sommerlig følelse når du lar den føre deg til lekre smoothier og milkshaker.

Prøv dette: Ha i 2 mellomstore løk skåret i 8 stykker, og trekk noen ganger. Du vil bli overrasket over hvor raskt du nå kan hakke løk – helt uten tårer!

Tips: Sjekk resultatet etter hvert trekk – du vil raskt lære hvor mange som må til før du når ditt ønskede resultat – uansett om det er grovt eller fint. 

S for SuperSonic

SuperSonic Chopper Stor

Med SuperSonic Chopper Stor får du også en trakt; trakten gjør det mulig for deg å måle og tilsette væske uten å måtte åpne lokket. Vispinnsatsen mikser raskere enn du rekker å si «bursdagskake»!

Prøv dette: Ha i noen gulrotbiter og trekk i snoren et par ganger. Se hvor mye arbeid du allerede har gjort. Fortsett til du når til 8 trekk, og arbeidet ditt vil være gjort på bare noen få sekunder. 

Det er det som gjør at den egner seg så godt til alle slags sauser og dressinger så vel som alt-i-ett-kreasjoner som f.eks. omeletter. SuperSonic Chopper Stor er god til å tilberede familiens måltider – selv til de minste, siden den også kan brukes til å lage barnemat. 

Tips: Bruk den til å lage alle slags oppskrifter, alt fra gazpacho til Key Lime Mousse. Finn oppskriftene i vårt oppskriftshefte.

 

Få dreisen på det hele! Kjøp de nye SuperSonic Choppers og få tilbake gleden ved matlaging. Spør konsulenten din om alt du trenger å vite. Du kan finne din nærmeste konsulent her.